JuveNews
Tällä palstalla kerromme uusimmat kuulumisemme Juvenes-maailmasta!
(21.7.2020 lehdistötiedote, Paulig)
Uudistunut Paulig Kulma avaa ovensa Helsingissä heinäkuussa
Vuonna 2016 Helsinkiin avattua Paulig Kulma -kahvitaloa on uudistettu kevään aikana, ja kahvinystävien suosikki avaa ovensa jälleen torstaina 23. heinäkuuta. Uudistuksen myötä kahvilan tarjonta monipuolistuu ja kahvikokemukset ovat entistä vahvemmin toiminnan keskiössä.
”Meillä on ilo aloittaa yhteistyö kotimaisen ravintola- ja juhlapalvelualan kasvuyritys Juveneksen kanssa, jonka kanssa jaamme intohimon kahviin. Tarjoamme yhdessä asiakkaillemme entistä laajemman valikoiman kahvejamme ja haluamme varmistaa, että kahvi on jatkossa helppo napata myös mukaan. Siksi avaamme kahvilan alakertaan ainutlaatuisen kahvibuffetin, jossa on tarjolla sekä Kulmassa että Pauligin Vuosaaren paahtimolla paahdettuja suodatinkahveja. Keskitymme jatkossakin paahtamaan Kulmassa erikoiskahvieriä, joissa haluamme nostaa esille kahvin alkuperien harvinaisuuksia sekä uusimpia kokeellisempia kahvilajikkeita. Suodatinkahvin lisäksi Kulman kahveja on mahdollista nauttia caffé lattena, cappuccinona ja käsinsuodatettuna kahvimaailman tuoreimpien trendien mukaisesti”, Suomen ja Baltian markkinointijohtaja Mariell Toiger Pauligilta kertoo.
Yhteistyön myötä myös kahvien makuparivalikoima monipuolistuu.
”Tarjolla on sekä perinteisiä suolaisia ja makeita herkkuja että vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Valikoimaa päivitetään asiakkaiden toiveiden mukaan”, Toiger kertoo.
Myös Juveneksen toimitusjohtaja Päivi Lindén iloitsee yhteistyöstä.
”Kahvilla on ollut Juveneksessa aina iso merkitys menestyksekkään liiketoiminnan ja asiakastyytyväisyyden synnyttäjänä. Tulemme oppimaan yhteistyön myötä huikean paljon lisää kahvin erilaisista persoonista sekä saamme tueksemme maailman parhaan paahtimon syväosaamisen.”
Lähde: Paulig.
Juvenes valittu ravintolatoimijaksi uuteen Elisan Ratinan toimistotaloon Tampereelle
Juvenes on valittu ravintolatoimijaksi uuteen Elisan toimistorakennukseen. Moderni ja näyttävä toimistorakennus valmistuu Ratinan kauppakeskuksen viereen keväällä 2020. Ravintolatoiminta rakennuksessa alkaa elokuussa 2020, ja on avoin ainoastaan Elisan työntekijöille.
Uusi ravintolamme on teemaltaan bistromainen. Bistrossa tullaan tarjoamaan trendikkäitä, tämän päivän tuote- ja palvelukonsepteja unohtamatta terveellistä kotiruoka-lounaspöytää. Valikoima muuntuu elisalaisten tarpeiden mukaisesti vuorokauden eri ajankohtina. Tarjoamme palveluita silloin, kun niitä tarvitaan – vaikka kellon ympäri. Ravintolapäällikkönä toimii Kati Viitala.
Toivotamme kaikki elisalaiset tervetulleiksi uusimpaan ravintolaamme!
"Olemme todella innostuneita uudesta kumppanuudesta Elisan kanssa. Rakastamme hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu on meille sydämen asia. Meille tärkeää on, että voimme osaltamme tuottaa työpäiväänne suorituskykyä, hyvinvointia ja mielihyvää." Päivi Jousmäki, toimitusjohtaja
Koronarajoitusten aikaan sopimusta juhlistettiin etäyhteydellä. Kuvassa Elisalta Ari Saarinen ja Mervi Räisänen, Juvenekselta Päivi Jousmäki.
(Uutinen luotu 7.5.2020.)
Juvenes Oy on Pirkanmaan Vuoden Työnantaja 2019!
Vuoden Työnantaja 2019 -kilpailun palkintojenjakotilaisuus järjestettiin ke 15.1.2020 Ravintola Finlaysonin Palatsissa, Tampereella. Kilpailussa ilmiannettiin 31 yritystä, joiden joukosta finaaliin valikoitui kymmenen. Kilpailu oli tiukkaa ja jokainen yritys loisti omilla vahvuuksillaan. Raadin pisteytyksen ja keskustelujen perusteella lopulta voittajaksi kruunattiin Juvenes Oy. Palkinto jaettiin 37. kerran.
Palkintoraati mainitsi perusteluissaan mm. seuraavaa: ”Vuoden Työnantaja 2019 -palkinnon saaja on ennen kaikkea osoittanut ennakkoluulottomasti ja rohkeasti, kuinka perinteisen toimialan käytänteitä voi uudistaa ja toimintamalleja kehittämällä saadaan henkilöstö viihtymään ja voimaan hyvin.

”Olemme onnistuneet modernin johtamiskulttuurin jalkauttamisessa mm. tarjoamalla henkilöstöllemme laajasti osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia omaan työhönsä sekä koko yrityksen kehittämiseen. Vastuullinen arvopohjamme yhdessä henkilöstön hyvinvointiin ja palkitsemiseen tehtyjen panostusten kanssa näkyvät asiakkaidemme vahvana sitoutumisena ja kasvun mahdollistajana”, kertoo henkilöstöjohtaja Ritva Hietala.
”Tämä on iso tunnustus ja kiitos ammattilaistemme tekemälle työlle. Kasvu- ja palveluyrityksenä työnantajanmielikuva ja -vetovoima ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Tavoitteita riittää tälle ja tuleville vuosille. Ne tulemme saavuttamaan yhdessä”, iloitsee toimitusjohtaja Päivi Jousmäki.

Uutta ravintolatoimintaa Tampereelle
Olemme solmineet yhteistyösopimuksen ravintolapalveluiden tuottamisesta OP Tampereen kanssa. Juvenes Oy huolehtii vuoden 2020 alusta alkaen OP Tampereen henkilöstöstä ja vieraista tarjoten heille monipuolisia lounasmahdollisuuksia sekä catering- ja juhlapalveluja.

Sopimusta allekirjoittamassa olivat OP Tampereen toimitusjohtaja Jani Vilpponen, Juveneksen toimitusjohtaja Päivi Jousmäki ja OP Tampereen henkilöstöjohtaja Sari Pelli. Yhteistyö perinteikkään pirkanmaalaisen toimijan kanssa on meille erittäin arvokasta!
(Uutinen luotu 1.12.2019.)
Juvenes laajenee pääkaupunkiseudulle
Juvenes toimii kotikaupunkinsa Tampereen ohella tällä hetkellä Oulussa, Vaasassa, Lahdessa, Turussa, Seinäjoella, Riihimäellä, Porissa ja Raumalla. Kasvuhakuinen yritys laajentaa toimintaansa ja hakeutuu sinne, missä on elämää. Vuonna 2021 Juvenes löytyy myös pääkaupunkiseudulta, Espoon Leppävaarasta, sekä Helsingin Vallilassa sijaitsevasta Lääkäritalosta.
Lue tästä lisää Hatsinanpuiston OOPS:sta:
https://www.ncc.fi/media/ajankohtaista/uusi-aluevaltaus-parhaalle-paikalle/
Helsingin Vallilassa, Lääkäritalossa, sijaitseva ravintolamme tulee olemaan ensimmäinen pääkonttoritason ravintolamme Helsingissä! Lääkäritalosta tulee myös Juvenes Juhlapalveluiden sydän Helsingin alueella.
(Uutinen luotu 25.11.2019.)

Lääkäritalon ravintolatoiminnan allekirjoitustilaisuudessa edustivat Lääkäriliiton talousjohtaja
Erkki Peiponen ja Juveneksen toimitusjohtaja Päivi Jousmäki.
Itsepalvelukassoja kampuksille Tampereella ja Oulussa
Tamperelaiset opiskelijat saavat tammikuussa 2020 kokeilla ensimmäisenä Pivon uutta kivijalkamaksamista Juveneksen opiskelijaravintolassa Tampereella.
#opiskelijaruoka #tampereuni #tampereenyliopisto #tampereuniversity
#pivo #itsepalvelu #ipkassa #itsepalvelukassa #winpos
Lisätiedot: https://pivo.fi/pivo-yhdistaa-tunnistamisen-ja-mobiilimaksamisen-juveneksen-ravintoloissa/?fbclid=IwAR1QMq1fvzUpikLTQq9d0-Gp8XFRWtOebhiVpVirDjCIsakom9rBtPy-il4
Poimintoja Juveneksen ruokafilosofiasta
Meille on tärkeää tarjota herkullisia, terveellisiä sekä vastuullisia vaihtoehtoja, antaa asiakkaalle mahdollisuus noudattaa omaa ruokafilosofiaansa - ei rajoittaa tai pakottaa. Meille vastuullisuus ravintoloitsijana merkitsee myös suomalaisen ruokatuotannon monimuotoisuuden ja jatkuvuuden tukemista. Haluamme hankkia kotimaassa kasvatettuja ja jalostettuja elintarvikkeita aina, kun se on mahdollista.
Liha
Tarjoamme myös naudanlihaa ravintoloissamme niin kauan kuin sille riittää kysyntää. Meidän näkemyksemme mukaan suomalaisen naudanlihan tarjoaminen on eettistä, sillä naudanlihatarjonta perustuu suurimmaksi osaksi lypsykarjaan ja syntyy maidontuotannon sivutuotteena. Me koemme, että on vastuullista hyödyntää elintarvikeketjussa koko eläin. Lypsykarjan ruokinta perustuu lisäksi nurmeen, joka omalta osaltaan sitoo hiiltä ja edesauttaa luonnon monimuotoisuutta.
Kaikki bisnesravintoloiden ja henkilöstölounasravintoloiden liha- ja lihavalmisteet sekä maito ovat 100% suomalaista alkuperää. Opiskelijaravintoloiden kotimaisuusaste kaikessa lihassa ja lihavalmisteissa yli 80 %, naudanlihassa lähes 90 %. Broilerin- ja porsaanliha on 100 % kotimaista. Panostamme jatkossakin suomalaista alkuperää oleviin raaka-aineisiin.
Peruna ja riisi
Tarjoamme vuositasolla n. 215 000 kg suomalaisen Jepuan ilmastoystävällistä ja ravinnerikasta perunaa, mikä muodostaa yli 80 % tarjotuista energialisäkkeistä. Käytämme energialisäkkeenä myös kotimaisia viljalisäkkeitä (viljasuurimot ja täysjyväpasta), mutta koska olemme sitoutuneet tarjoamaan laajasti yleissopivia energialisäkkeitä, tarjoamme myös gluteenittomaan / viljattomaan ruokavalioon soveltuvaa täysjyväriisiä.
Soija
Soijapohjaisten raaka-aineiden käyttö vähenee koko ajan suomalaisten kasvipohjaisten raaka-aineiden monipuolistuessa (mm. kauramaidon osuus kasvaa koko ajan soijamaitoon nähden). Kasvipohjaisten raaka-aineiden valinnassa painotamme erityisesti ravitsemuksellisia ominaisuuksia ateriassa.
Maito
Kotimainen maitomme tulee toimipaikkakohtaisesti Kaslinkilta Kouvolasta, Juustoportilta Jalasjärveltä tai Arlalta (novot). Maidon rinnalla asiakkaamme arvostavat kaura- ja mantelijuoman rinnalla soijajuomaa sen korkean proteiinipitoisuuden vuoksi.
Kasvikset
Kasvisruokien suomalaisina proteiininlähteinä käytämme muun muassa:
• hernettä, hernerouhetta ja härkäpapua
• nyhtökauraa, seitania
Kasvisten hyödyntämisessä painotamme sesonkeja. Käytämme mm. suomalaisia juureksia aina, kun niitä on saatavilla. Myös käyttämämme pakastekasvikset ja -marjat ovat kotimaisia.
Ulkomaiset tuotteet
Tarjoamamme kahvi, tee, kaakao, mausteet, riisi, pähkinät sekä viini ovat tuontituotteita. Käytämme sesongeittain myös tuontihedelmiä ja vihanneksia. Tuontielintarvikkeet mahdollistavat monipuolisen ja vaihtelevan tarjonnan.
Me Juveneksella haluamme tarjota vaihtoehtoja jokaiselle. Annamme asiakkaillemme mahdollisuudet eettisten, ekologisten ja ilmastoystävällisten, mutta samalla herkullisten ja ravitsemuksellisten valintojen tekoon joka päivä.
Haluamme tarjota Suomessa kasvatettua ja tuotettua ruokaa niin kattavasti kuin se on mahdollista. Meille on tärkeää olla ajan hermolla ja kehittävää tarjoamaamme asiakaslähtöisesti nyt ja tulevaisuudessa.
(Uutinen luotu 21.10.2019.)
